SPOR

Fatih Terim'in maaşını arttırın dediği tek futbolcu

Galatasaray'ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim, yeni sezon için yapılan finansal düzenlemede yalnızca Ömer Bayram'ın maaşına zam yapılmasını istedi.

Galatasaray'ın 80 milyon euro değerindeki A takım bütçesi yeni sezonda koronavirüs salgını sebebiyle yaşaa finansal sorunlardan dolayı 50 milyon euro seviyesine düşürülecek. Sarı-kırmızılı ekipte birçok futbolcudan maaşlarında fedakarlık yapılması beklenirken zam alması planlanan tek ismin Ömer Bayram olduğu öğrenildi.

ÖMER BAYRAM'IN MAAŞI 5 MİLYON TL'YE YÜKSELECEK

Sabah'ın haberine göre; geride kalan sezonda 10'u Süper Lig olmak üzere 32 resmi maçta 13 asiste imza atan Ömer'in bu başarısı yönetim tarafından mükafatsız bırakılmayacak.

Bir yıl sonra biten sözleşmesinin uzatılmasının ardından 400 bin Euro garanti ücret ile ilk 11'in en az kazanan ismi Ömer'e zam da yolda. 3 yıllık yeni sözleşmeye imza atacak 28 yaşındaki oyuncunun ücreti TL'ye çevrilecek ancak yüzde 50'ye yakın zamla 5 milyon TL'ye yükselecek.

MİLLİ TAKIMA DAVET ALAN TEK İSİM ÖMER BAYRAM OLDU

Sol bek olarak geldiği Galatasaray'da 8 numaradaki performansıyla sivrilen Ömer Bayram, A Milli Takım'a düzenli çağrılan tek yerli oyuncu durumunda.

Yorumlar
Günün Manşetleri