SPOR

Fatih Terim'in sürpriz ilk 11 kararı !

Fenerbahçe'yi deplasmanda yenerek, büyük bir avantaj kapan Galatasaray'da gözler Gençlerbirliği maçına döndü. Fatih Terim, zorlu karşılaşma öncesi ilk 11'ine son şeklini verdi..

Süper Lig'in ikinci devresine yaptığı çıkış ile damga vuran Galatasaray, bugün sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Ligde son 7 maçından galip ayrılan sarı-kırmızılılar, bu seriyi Başkent ekibi karşısında da sürdürmek istiyor.

Cimbom, bu süreçte Antalyaspor, Denizlispor, Konyaspor, Kayserispor, Kasımpaşa, Yeni Malatyaspor ve son olarak ezeli rakibi Fenerbahçe'yi mağlup etti. Özellikle 20 yıl sonra Kadıköy'de gelen bu galibiyet taraftarları coştururken Gençlerbirliği maçı için özel hazırlıklar yapılıyor.

İLK MAÇ 0-0 BİTMİŞTİ

Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmanın biletleri günler öncesinden tükenirken taraftarlar takımı ve teknik heyeti bağırlarına basmanın planlarını yapıyor. Ayrıca tezahüratlar ve açılacak pankartlarla da hem takıma destek verilecek hem de Fenerbahçe'ye gönderme yapılacak.

Üst üste 8. galibiyetine imza atarak zirve iddiası ortaya koymak isteyen Galatasaray, ayrıca ilk yarıda 0-0 berabere kaldığı Gençlerbirliği'nden rövanşı da almak istiyor. Bu arada Gençlerbirliği de geçen hafta Ankaragücü'nü yenerek Başkent derbisini almıştı.