SPOR

Fatih Terim'le yollar ayrılıyor mu? Mustafa Cengiz'den flaş açıklamalar

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, teknik direktör Fatih Terim ile yaptığı görüşmenin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim geçtiğimiz günlerde yalnız bırakıldığını ifade ederek Mayıs ayında göevinden ayrılabileceğini ima etmişti.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, çok konuşulan bu sözlerin ardından Terim ile bir araya geldi.

İkili arasında yapılan görüşmenin ardından kameralar karşısına çıkan Başkan Mustafa Cengiz dikkat çeken ifadeler kullandı.

Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde;

''FATİH TERİM’İN YALNIZ HİSSETMESİ BİZİMLE İLGİLİ DEĞİL''

Hocamla biz 1 haftadır buluşamıyoruz, yoğun maç trafiği var. Biz devamlı bir araya geliyoruz hocamla klasik olarak. Hocamla 1 haftadır görüşememiştik. Her hafta biz görüşüyoruz. 'Niye kendini yalnız hissediyorsun?' dedim. 'Sinirlendim, bu hale geldim' dedi. O sözünü söylemesi bize değil. Hocam bu yaşta kenarda çıldırıyor, yağmuru ve karı yiyor. Bu sadece parayla olacak iş değil. Biz hocama hak verdik. Bazen vermediğimiz de oluyor. Yalnız hissetmesi bizle ilgili bir olay değil! Fatih Terim’in yalnız hissetmesi bizimle ilgili değil. Belki bizimle de ilgili. Hocamdan Allah bu sinerjiyi, bu yaşta bu enerjiyi eksiltmesin. Bu sırf parayla olacak iş değil. Biz Fatih Terim’e hak verdik. 

''HOCAMLA BENİM BİR KAVGAM YOK''

Kavgalıydık barıştık diye bir durum da yok. Hocamla benim bir kavgam yok, ben bunu medyayla tartışmam, ben güzellik konuşurum. İkimiz de aynı güney karakterine sahibiz. Lafımı esirgemem, kimseden çekinmem, hocamdan çekinmem, o da benden çekinmez. Teknik direktörümüz Fatih Terim ile aramızda hiçbir sorun yok. Hocamın kastettiği şeyler çok başka. Biz bunu kendi aramızda konuşuyoruz. Ortada bir kaos yok, kaos olsun diye çekirdek alıp bekleyenler varsa o çekirdekleri yemek için Netflix açsınlar şimdi.

Yorumlar
Günün Manşetleri