SPOR

Federasyon Muslera ile ilgili raporunu açıkladı

Galatasaray-Tuzla maçının ardından çıkan gerginlikte Muslera'nın rakip takım oyuncusu Gökhan Çıra'ya yumruk attığı iddiası TFF raporuyla yalanlandı.

Galatasaray 2-0 mağlup olduğu maçın rövanşında Tuzlaspor'u 4-0'lık farklı skorla yendi. Bol gollü biten maçın ardından gerginlik çıkmış ve ortalık karışmıştı.

Galatasaray'ın file bekçisi Muslera ve Gökhan Çıra arasında çıkan sürtüşme kısa sürede büyüyerek saha kenarında görmek istenmeyen manzaralara sebep oldu.

İki takımının teknik direktör, futbolcu ve teknik heyetlerinin karıştığı olayda Muslera'nın rakip futbolcu Gökhan Çıra'ya yumruk attığı iddia edilmişti.

Muslera olayların hemen ardından yaptığı açıklamada kesinlikle böyle bir şeyin olmadığını ve kendisinin futbola başladığından beri şiddete başvurmadığını söylemişti.

TFF RAPORLARI ORTAYA ÇIKTI

Yaşananların ardından TFF rapor hazırlanmasını talep etmesi üzerine TFF temsilcileri Celalettin Yavuz ve Durmuş Cansever’in müsabaka raporları TFF’ye ulaştırdı.

MUSLERA SUÇSUZ

Raporda Muslera'nın herhangi bir müdahalesinin bulunmadığı ve iddia edildiği gibi yumruk atmadığı belgelendi. Temsilcilerin hazılradığı raporda olaylar 'kargaşa' olarak nitelendirilirken söz dalaşı olduğu fakat fiziksel bir saldırı olmadığı kayıtlara geçti.

3 İSİME PFDK YOLU GÖZÜKTÜ

TFF Hukuk Müşavirliği’nin, maç sonrasındaki açıklamalarından dolayı Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’le birlikte rakip teknik adam Gürses Kılıç ve futbolculardan Gökhan Çıra'nın PFDK'ya sev edilmesine karar verildi.

Yorumlar
Günün Manşetleri