SPOR

Fenerbahçe, Beşiktaş maçı öncesi kızardı!

Süper Lig'in 15. haftasında lider Sivasspor'la karşılaşan Fenerbahçe sahada bıraktığı 3 puanın yanı sıra 2 futbolcusu da 90+5'te kırmızı kart görerek cezalı duruma düştü.

Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor'a deplasmanda 3-1 mağlup oldu. Maçı kaybeden Fenerbahçe'de iki isim karşılaşmanın son dakikasında kırmızı kart gördü.

Maçın 90+5. dakikada Garry Rodrigues, Erdoğan Yeşilyurt'a yaptığı müdahalenin ardından kırmızı kart gördü. Direk kırmızı kart gören Garry Rodrigues'in 2 maç ceza alması bekleniyor. Tahkim Kurulu'nun 2 maçlık cezayı onaması halinde Garry Rodrigues, Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

Garry Rodrigues'in kırmızı kartının ardından sinirlenen Ozan Tufan önce ilk sarı kartı, arkasında ise ikinci sartı kartı gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı. İki sarı kartla atılan Ozan Tufan cezasını İstanbulspor ile oynayacakları kupa maçında çekecek. Hakem ya da gözlemci raporunda Ozan Tufan ile ilgili ek bir detay olmazsa, 24 yaşındaki futbolcu Beşiktaş derbisinde oynayabilecek. 

Yorumlar
Günün Manşetleri