SPOR

Fenerbahçe iddialarına noktayı koydu

Fenerbahçe'nin teknik direktör arayışları devam ederken Erol Bulut iddiaları için Alanyaspor başkanı Hasan Çavuşoğlu'ndan açıklama geldi.

Alanyaspor başkanı Hasan Çavuşoğlu Fenerbahçe iddiaları hakkında beklenen açıklamayı yaptı. Çavuşoğlu, Ali Koç'la aralarında geçen telefon görüşmesini Beyaz TV canlı yayınına bağlanarak anlattı.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Beyaz TV canlı yayınına bağlanarak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile arasındaki telefon görüşmesini anlattı son noktayı koydu.

HABERLERE GÜLÜYORUM
Haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Çavuşoğlu, "Konuşuluyor ediliyor ama haberlere gülüyorum. Herkesin haberi var ama bir başkanların haberi yok. Bugün başkan Ali Koç da beni aradı. Demek ki o da rahatsızlık duymuş" Beni aradığında, "Başkanım konuşuluyor ediliyor ama senin bunlara inanmayacağını ben zaten biliyorum" dedi. Ben de, "Benim sizden bir talebim olsa zaten ararım, sizin benden bir talebiniz olsa zaten ararsınız. Ben konuşulanlara dikkat bile etmiyorum" dediğini belirttikten sonra başkan, "Erol Bulut Aytemiz Alanyaspor'un hocası olarak devam edecektir. Ne Fenerbahçe'nin böyle bir talebi olmuştur, ne böyle bir görüşme olmuştur. Tamamen asılsız iddialar." diyerek dedikoduları sonlandırdı.

Yorumlar
Günün Manşetleri