SPOR

Fenerbahçe Trabzonspor maçının hakemi belli oldu

Süper Lig’in 20. haftasında oynanacak olan Trabzonspor - Fenerbahçe maçını Ali Palabıyık yönetecek.

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında oynanacak olan Trabzonspor - Fenerbahçe maçında hakem Ali Palabıyık düdük çalacak.

GÜVENLİK ARTIRILDI

Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan müsabaka için düzenlenen Spor İl Güvenlik Kurulu toplantısı sona erdi. Sarı-lacivertli taraftarların alınmayacağı karşılaşmada 700'ü özel güvenlik olmak üzere toplam 2 bin 100 güvenlik personeli görev yapacak. Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu, Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşma öncesi aylık olağan toplantısını yaptı. Trabzon Valiliği'nde gerçekleşen toplantıya, Trabzonspor Kulübü temsilcileri ve diğer yetkililer katıldı. Kurulda A Riski kategorisine alınan zorlu müsabaka için uygulanacak güvenlik tedbirleri konuşularak karara bağlandı.

FENERBAHÇE TARAFTARI ALINMAYACAK

Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan müsabaka için düzenlenen Spor İl Güvenlik Kurulu toplantısı sona erdi. Kurulda A Riski kategorisine alınan zorlu müsabaka için uygulanacak güvenlik tedbirleri konuşularak karara bağlandı ve sarı-lacivertli taraftarların alınmayacağı açıklandı.

Yorumlar
Günün Manşetleri