SPOR

Fenerbahçe'den ayrılan Rodriguez'e Galatasaray kancası! 3 kez beni alın diye haber yollamış

Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Garry Rodriguez, sarı-lacivertli ekiple sözleşmesini feshederek Al-Ittihad'a geri döndü. Yetenekli futbolcunun devre arası transfer sezonunda tekrar Galatasaray'a transfer edilmesi bekleniyor.

Fenerbahçe ile kiralık sözleşmesini fesheden Garry Rodrigues, bonservisini elinde bulunduran Al-Ittihad'a geri döndü. İstanbul'da yaşadığı evini boşaltmayan Rodrigues, ocak ayını beklemeye başladı. 

Sabah'ta yer alan habere göre Yeşil Burun Adalı yıldız Galatasaray'a dönmek istiyor. Aslan da 29 yaşındaki oyuncuya karşı boş değil. Hücumda hızlı bir kanat oyuncusu isteyen sarı-kırmızılılar, transferin son günü Rodrigues için girişimde bulundu ancak zaman yetmedi.

GALATASARAY'A 3 KEZ HABER YOLLADI

Geçen sezon başı Galatasaray'a 3 kez haber yollasa da Onyekuru yüzünden alınmayan Rodrigues, Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu. Sarı-lacivertli formayla Galatasaray derbilerini sakatlığı yüzünden kaçıran oyuncu, yakın çevresine, "Üzülmedim çünkü Galatasaray'daki itibarımı kaybetmek istemezdim" demişti.

TERİM'İN ONAYI BEKLENİYOR

Fatih Terim devre arasında onay verirse Rodrigues, Galatasaray'a dönmek için maddi fedakarlıkta bulunmaya hazır. Babel'in sergileyeceği performans da transferde belirleyici olacak.

10 MİLYON DOLARA GİTMİŞTİ

Ocak 2017'de PAOK'tan Galatasaray'a gelen Garry Rodrigues, 10 milyon 250 bin dolar karşılığında Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'a satılmıştı. 2019 yazında ise 2 yıllık kiralık olarak Fenerbahçe'ye transfer olan 29 yaşındaki kanat oyuncusu, kadroda yer bulamayınca sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedildi.

Yorumlar
Günün Manşetleri