SPOR

Fenerbahçe'den bir yazılı açıklama daha!

Fenerbahçe'den yapılan resmi yazılı açıklamada merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle alınan cezalara sert tepki gösterildi.

Fenerbahçe, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle bu sezon 390 bin TL para cezası aldıklarını açıkladı ve rakiplerin aldığı cezalarla kıyas yaparak taraftarlarına çağrıda bulundu.

Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamada, "Omuz omuza şampiyonluğa' dediğimiz bu sezonda daima yanımızda olan taraftarımızdan Futbol A Takımımızın maçlarında tribunlerdeki merdiven boşluklarını boş bırakmalarını rica ederiz. Merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından kaynaklı ve bu eylemin bu sezon içinde beşinci kez gerçekleştirilmesi nedeniyle kulübümüzün bugüne kadar aldığı cezaların tutarı, 390.000 TL'ye ulaşmıştır. Rakiplerimizden Galatasaray'ın 40.000 TL, Beşiktaş'ın 40.000 TL, Trabzonspor'un ise hiçbir şekilde maddi anlamda yaptırımla karşı karşıya kalmadığını ifade etmek isteriz. Taraftarımızın bu konuda hassas davranacağından şüphemiz yoktur." ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri