SPOR

Fenerbahçe'nin gizli planı ortaya çıktı

Üst üste alınan kötü sonuçlar bardağı taşırdı. Hoca arayışında olan Fenerbahçe yönetimi harekete geçti. Ersun Yanal'ın yerine getirilecek isim ise belli oldu..

Fenerbahçe'den bomba atak.. Ersun Yanal ile yollarını ayırmaya karar veren yönetimin listesindeki ilk isim belli oldu. Sarı-Lacivertliler kısa bir süre önce B.Münih’ten ayrılan Niko Kovac’la görüşüyor. 

KADERİ GALATASARAY DERBİSİNE BAĞLI
3 haftada kaybettiği 8 puanla şampiyonluk yarışında ağır yara alan Fenerbahçe'de oklar Ersun Yanal'ı gösteriyor. Galatasaray derbisinden kötü bir sonuç çıkması halinde tecrübeli hocayla yolları ayırmayı düşünen Sarı-Lacivertliler'in masaya oturduğu isim belli oldu.

BAYERN MÜNİH'TEN AYRILDI
Fenerbahçe, ünlü Hırvat teknik adam Niko Kovac'la görüşüyor. 48 yaşındaki hoca son olarak B.Münih'i çalıştırmış ama başarısız sonuçlar sonrası görevden alınmıştı. Yönetimin kısa süre önce görüştüğü Niko Kovac'a teklif yaptığı hatta tecrübeli teknik adamın bir yardımcısının Fenerbahçe'nin tüm maçlarını mercek altına aldığı öğrenildi.

LİSTEDEKİ DİĞER İSİM ROGER SCHMİDT!
Taraflar arasında anlaşmanın büyük oranda sağlandığı belirtiliyor. Yönetimin ayrıca Roger Schmidt'i de yedekte tuttuğu öğrenildi. Alman hoca son olarak Çin'de görev yapmıştı. Çok başarılı bir Frankfurt kariyeri geçiren Niko Kovac büyük umutlarla gittiği Bayern Münih'te bekleneni veremedi.

Yorumlar
Günün Manşetleri