SPOR

Fenerbahçe'nin sol bek adayı! Türkiye'ye gelmek istiyorum.

Fenerbahçe'nin yeni sezon için anlaşma sağladığı Kwadwo Asamoah da yönetici Selahattin Baki ile yaptığı görüşmede Türkiye'ye gelmek istediğini ifade etti.

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüse Avrupa ve ABD'de onlarca sporcu yakalanırken, birçok yabancı futbolcu ise Türkiye'de oldukları için çok şanslı olduklarını belirtti. Fenerbahçe'nin İtalya'nın Empoli takımından transfer ettiği Zajc, eski takım arkadaşlarıyla yaptığı görüşmede, "Türkiye'de yaşadığım için ne kadar şanslı olduğumu bir kez daha anlıyorum. Şu anda İtalya'da olmayı hayal bile edemiyorum" dedi.

ASAMOAH: TÜRKİYE'YE GELMEK İSTİYORUM

Fenerbahçe'nin gelecek sezon için prensipte anlaştığı Inter'in sol beki Kwadwo Asamoah da kendisiyle transfer görüşmelerini yürüten yönetici Selahattin Baki'ye şu çarpıcı mesajı gönderdi: "Beni buradan bir an önce kurtarın. Türkiye'ye gelmek istiyorum. İtalya'da korkunç bir ortam var. Evden dışarı çıkamıyorum. Market alışverişi bile yapmaktan korkuyorum."

MURILLO: TÜRKİYE ÖRNEK GÖSTERİLİYOR

Ara transfer döneminde G.Saray yerine İspanyol takımı Celta Vigo'yu tercih eden Murillo büyük pişmanlık yaşıyor. Kendisini G.Saray'a getirmek isteyen Falcao ile konuşan Kolombiyalı oyuncu, "Keşke Türkiye'yi tercih etseydim. Burada haberlerde hep Türkiye örnek gösteriliyor. Kendimi ve ailemi göz göre göre adeta cehennemin içine attım" diyerek pişmanlığını dile getirdi.

Yorumlar
Günün Manşetleri