SPOR

Futbol dünyasını sarsan Maradona haberi!

Arjantin ve dünya futbolunun efsane ismi Maradona'nın beyin damarlarındaki sorun nedeniyle bu gece ameliyata alındı.

Dün hastaneye kaldırılan Diego Armando Maradona'yla ilgili korkutan haberler geliyor. Efsane futbol adamının beyin damarlarındaki bir pıhtı nedeniyle ameliyata alınacağı bildirildi. Arjantin medyasından TyC Sports'un son dakika olarak geçtiği habere göre; efsane isim beynindeki bir pıhtı sebebiyle ameliyata alınacak. Maradona dün kontrol maksadıyla hastaneye gitmiş, koronavirüs iddiaları ise ailesi tarafından yalanlanmıştı.

Maradona şu an çalıştırdığı Gimnasia La Plata takımının hafta sonu aldığı 3-0'lık son galibiyetinde takımının başında yer alıyordu. Napoli ve Barcelona'nın efsane oyuncusu aynı zamanda birkaç gün önce de 60. yaş gününü kutlamıştı.  

Napolililer Arjantin'i tuttu

1982 yılında Barcelona'ya transfer olan ve 58 maçta 38 gol atarak harika bir performans gösteren Maradona, daha sonra ise 1984 yılında Napoli'ye giderek orada iki lig şampiyonluğu yaşamış ve Napoli'nin efsanesi haline gelmişti. Hatta Napolili İtalyanlar, 1990 Dünya Kupası'nda Arjantin-İtalya yarı final maçında Arjantin'i tutmuştu. Yarı final maçı da Napoli'de oynanmıştı.

Yorumlar
Günün Manşetleri