SPOR

Futbol maçını basketbol maçına çevirdiler!

Premier Lig'de 10. haftanın açılış maçında, Çağlarlı Leicester City, Southampton'ı 9-0 yenerek Premier Lig tarihine geçti.

Premier Lig'de 10. haftanın açılış maçında Southampton ile Leicester City karşı karşıya geldi.

Mücadelenin 10. dakikasında Chilwell ile öne geçen Leicester City, 12. dakikada Bertrand'ın gördüğü kırmızı kartla Southampton'ın 10 kişi kalmasıyla birlikte rahatladı.

Leicester, 17. dakikada Tielamans ve 19. dakikada Perez'in attığı gollerle skoru 3-0'a getirdi. Dakikalar 39'u gösterdiğinde sahneye bir kez daha Perez çıktı. İlk yarıda son sözü Vardy söyledi ve Leicester City devreye 5-0'lık üstünlükle girdi.

Karşılaşmanın 57. dakikasında Perez ile bir gol daha bulan Leicester, 58. dakikada Vardy ile skorda durumu 7-0'a getirdi. James Maddison 85. dakikada farkı 8'e çıkarırken Vard, 90. dakikada skoru belirledi ve Leicester City, Southampton'ı deplasmanda 9-0 mağlup etti.

Bu sonuçla birlikte Leicester puanını 20'ye yükseltti. Southampton ise 8 puanda kaldı.

Leicester'ın 9-0 kazandığı maçta milli oyuncu Çağlar Söyüncü 90 dakika sahada kaldı. Leicester City, Premier Lig tarihinde deplasmanda en farklı galibiyet alan takım olurken, genelde Manchester United'ın en farklı galibiyet rekorunu egale etti.

Yorumlar
Günün Manşetleri