SPOR

Galatasaray, Altay’ın genç golcüsü için resmi teklif yaptı

Altay Sportif Direktörü Özden Töraydın, Akhisarspor maçını kazanarak çıkışa geçmek istediklerini söylerken, 2003 doğumlu golcüleri Kazım Karataş için Galatasaray’dan resmi teklif aldıklarını da açıkladı.

Galatasaray kadrosunda yaşanan sakatlıklar sebebiyle gözünü genç transferlere dikti. Andone, Falcao derken sarı kırmızılılara bir darbede Babel'den geldi.

Fatih Terim'in iki forvetin yokluğunda santrafor mevkiinde oynatmayı planladığı Hollandalı hücum oyuncusu Babel'inde milli takım arasında sakatlanması sebebiyle forvette tehlike sirenleri çalmaya başladı.

 Galatasaray son yıllarda en çok harcamayı yüksek maliyetli forvet oyuncularına yaptı. Bu sebeple ekonomik yönden oldukça sıkıntılı bir sürece doğru giden Galatasaray'da gözler genç yeteneklere çevrildi.

Galatasaray Altay forması giyen genç yetenek Kazımcan Karataş için kolları sıvadı.

Altay'ın sportif direktörü Özden Töraydın transfer süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

KAZIMCAN İÇİN KARAR HAFTAYA

Galatasaray’ın radarına giren genç golcü Kazımcan Karataş konusuna da açıklık getiren Özden Töraydın, altyapılarından yetişen genç oyuncu için Galatasaray tarafından resmi bir teklif geldiğini, yönetim kurulunun konuyu önümüzdeki hafta değerlendireceğini kaydetti.

Töraydın, "Kazımcan 2003 doğumlu, şut becerisi yüksek, oyun zekası iyi, fiziksel gelişimi iyi seyreden bir oyuncumuz. Galatasaray teklifini yaptı. Önümüzdeki hafta değerlendireceğiz.'' dedi.

Yorumlar
Günün Manşetleri