SPOR

Galatasaray deplasmanda farklı yenildi

Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 4 golle Alanyaspor kazandı.

Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanan mücadeleyi Alanyaspor 4-1'lik skorla kazandı.

Alanyaspor'a galibiyeti getiren goller, 43. ve 45+2. dakikalarda Papiss Cisse, 89. dakikada Bakasetas ile 90+5. dakikada Mustafa Pektemek'ten geldi. Galatasaray'ın tek sayısını ise 45+3. dakikada Adem Büyük kaydetti.

Daha önce Süper Lig'de Alanyaspor ile oynadığı 7 maçın 6'sını kazanan Galatasaray, bu sonuçla ilk mağlubiyetini almış oldu.

Bu sonucun ardından yenilmezlik serisini 4 maça yükselten ve bu periyotta 8 puan toplayan Alanyaspor, 51 puanla 5. sıraya yükseldi. Pandemi arası sonrasında kazanamayan, toplamda 7 maçtır 3 puanı arayan Galatasaray ise 52 puanla 4. sırada kaldı.

Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacakken, Alanyaspor ise Antalyaspor deplasmanına konuk olacak.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri