SPOR

Galatasaray Onyekuru'da mutlu sona ulaştı

Galatasaray'ın uzun süredir transfer etmek istediği eski oyuncusu Onyekuru, Fatih Terim faktöründen dolayı sarı-kırmızılı formayı tercih etti. Yıldız oyuncu yarın İstanbul'a gelecek.

Monaco ile Galatasaray arasında devam eden transer pazarlıkları nihayet sona erdi..

Daha önce de iki kez kiralık olarak Galatasaray'da forma giyen Henry Onyekuru, üçüncü kez sarı kırmızılı formayı giyecek.

Geçen sezon Fenerbahçe deplasmanında attığı golle taraftarın sevgilisi olan Onyekuru'nun yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Fenerbahçe'nin de Onyekuru'ya ilgisi vardı.

GALATASARAY'DA ONYEKURU TRANSFERİ TAMAM

Transfer uzadıkça taraftar telaşlanmıştı ancak Monaco ile yapılan son görüşmelerde anlaşma sağlandı. 3. kez Aslan olan Onyekuru yarın İstanbul'a gelip takıma katılacak Galatasaray, ezeli rakibi F.Bahçe'nin de aportta beklediği Onyekuru'nun transferinde mutlu sona ulaştı.

Henry Onyekuru'nun Galatasaray'da giyeceği forma numarası da belli oldu! Onyekuru, Galatasaray'da 7 numaralı formayı giyecek. Oyuncunun 29 Ocak'ta oynanacak Gaziantep FK maçında kadroda olması bekleniyor.

KİRALAMA BEDELİ 500 BİN EURO

Nijeryalı kanat oyuncusuyla anlaşan ve Monaco ile görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılılar, Fransızlar'ın inadını kırdı ve eski yıldızına kavuştu.

Zorunlu satın alma opsiyonu ile birlikte Onyekuru'yu kiralayan Cimbom'un, kiralık bedeli olarak Monaco'ya 500 bin Euro ödeyeceği öğrenildi.

KADIKÖY GALİBİYETİNDE BÜYÜK PAYI VARDI

Galatasaray'da Nijeryalı futbolcu Onyekuru, geçtiğimiz sezon Kadıköy’de şov yapmıştı.

Takımına ilk olarak penaltı kazandıran 22 yaşındaki yıldız, 90+6’da ise maçı bitiren golü atarak geceye damgasını vurmuştu.

TARAFTARDAN FENERBAHÇE DERBİSİNDE BÜYÜK BEKLENTİ VAR

Onyekuru transferinin sezon sonuna kalmadan devre arasında tamamlanacak olması, Fenerbahçe'nin sahasında oynanacak olan derbi için Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı...

Yorumlar
Günün Manşetleri