SPOR

Galatasaray-Ragners maçının 11'leri belli oldu!

Avrupa'da yoluna devam eden Galatasaray, ülke sıralamasında sadece 675 puan gerimizde bulunan İskoçya’nın temsilcisi Rangers'la UEFA Avrupa Ligi play-off maçına çıkacak...

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçında deplasmanda İskoçya'nın Rangers takımıyla karşı karşıya gelecek. Sahadan galip ayrılan takım, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalacak. Glasgow kentindeki Ibrox Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak müsabakada Letonya Futbol Federasyonundan hakem Andris Treimanis düdük çalacak ve kritik mücadele teve2'den şifresiz olarak yayınlanacak.

Teknik direktör Fatih Terim'in öğrencileri, bu sezon çıktığı 5 resmi maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Sarı-kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Azerbaycan temsilcisi Neftçi'yi 3-1, üçüncü eleme turunda da Hırvatistan takımı Hajduk Split'i 2-0 yendi. Ünlü eski İngiliz futbolcu Steven Gerrard'ın çalıştırdığı Rangers da sezona iyi bir giriş yaptı. UEFA Avrupa Ligi'nde ise çıktığı 2 maçı da kazanan Rangers, 9 gol atarken kalesini de gole kapattı.

RAGNERS-GALATASARAY

Stat: Ibrox
Hakem: Andris Treimanis (Letonya)
Saat: TSİ 21.45
Yayın: teve2

Rangers: McGregor, Tavernier, Helander, Goldson, Hagi, Davis, Kent, Kamara, Morelos, Barisic, Arfield

Galatasaray: Fatih, Elabdellaoui, Luyindama, Marcao, Linnes, Taylan, Belhanda, Emre Kılınç, Feghouli, Babel, Falcao

Yorumlar
Günün Manşetleri