SPOR

Galatasaray Sivasspor'un yıldızı ile anlaştı! Forma numarası bile belli

Teknik direktör Fatih Terim'in raporuna göre 2011 yılından beri forma giyen Selçuk İnan'la yollar ayrılacak. Bu durumda deneyimli futbolcunun giydiği 8 numaralı formanın yeni sahibi de belli oldu.

Galatasaray'da bir devir sona eriyor. Sarı-kırmızılı takıma 2011 yılında gelen ve birçok başarı başarıya tanıklık eden Selçuk İnan'la yaz transfer döneminde yollar ayrılacak.

Takımda gösterdiği performansla birçok şampiyonluğa katkıda bulunan 35 yaşındaki futbolcuya sezon sonu teşekkür edilecek. Teknik direktör Fatih Terim, Selçuk İnan ile özdeşleşen 8 numaralı formayı aynı potansiyelde gördüğü bir isme vermeyi planlıyordu.Buna göre takımdaki kaliteli yerli oyuncu sayısını arttırmak isteyen Galatasaray'da bir süredir çalışmalar hummalı bir biçimde devam ediyordu.Kurt hoca yerli havuzundaki hedeflerini belirlerken, sarı-kırmızılılar ilk olarak Sivasspor formasıyla büyük bir çıkış yakalayan Mert Hakan Yandaş bombasını patlattı.

8 NUMARAYI GİYECEK

9 senedir başarıyla sarı-kırmızılı formayı giyen Selçuk'un forması böylece potansiyeli olan bir yerli isme emanet edilecek. Selçuk İnan, Galatasaray'a geldiğinde 26 yaşında iken, Mert Hakan ise 25 yaşında sarı-kırmızılı formayı giyeceği hatırlatıldı.

4 YILLIK ANLAŞMA

Galatasaray ile oyuncunun menajeri arasındaki görüşmelerde 4 senelik anlaşma için taraflar prensip anlaşmasına varmıştı.

Yorumlar
Günün Manşetleri