SPOR

Galatasaray'da kötü gidişatın faturası 5 futbolcuya kesildi

Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve son olarak Ziraat Türkiye Kupası'nda alınan başarısız sonuçlar Galatasaray'da bardağı taşıran son damla oldu. Terim'in devre arasında 5 futbolcunun biletini kestiği iddia edildi.

Şampiyonlar Ligi ve ligdeki kötü performansın ardından kupada alınan Tuzlaspor yenilgisi, Fatih Terim'in sabrını taşırdı. 

HEDEF ADAM BELHANDA!

Galatasaray taraftarı ile arasının açık olan ve geldiği günden beri beklenen performansı gösteremeyen Belhanda ilk gözden çıkarılan isim oldu. Uzun süreli sakatlık sürecini atlatan Emre Akbaba'nın takıma dönmesi Fatih Terim'in elini rahatlatırken, Arabistan ve Çin kulüplerinin radarında olan Belhanda'nın da gidişinin önünü açtı.

Sezon başından beri bekleneni veremeyen bekler de yolcu listesinde. Linnes'i ikinci yarı kadroya alacak olan Terim, Mariano ve Nagatomo'nun menajerlerini çağırdı ve oyunculara kulüp bulmalarını istedi. Belhanda'nın transferinden gelecek parayla sol bek alınması gündemde.

TERİM'DEN 5 İSME KESİK

Yaz transfer döneminde kiralanan ve gelişleri büyük yankı uyandıran Seri ile Nzonzi, ligin ikinci yarısında takımda olmayacak. 

Lemina'dan memnun olan Galatasaray, Seri'yi Fulham'a, Nzonzi'yi ise Roma'ya göndermekte kararlı. Şartlar oluşursa iki isim gidecek ve orta sahaya takviye yapılacak.

Öte yandan Galatasaray, Onyekuru'yu da Monaco'dan kiraladı.

Yorumlar
Günün Manşetleri