SPOR

Galatasaray'da son dakika transfer bombası

Transferin hızlı takımı Galatasaray'da devre arası transfer döneminde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Onyekuru, Saracchi ve Sekidika'yı kadrosuna katan Galatasaray diğer transferler için çalışmalarını hızlandırdı.

Devre arası transfer döneminin hızlı takımı Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sekidika, Onyekuru ve Saracchi'yi kadrosuna katan Galatasaray'da Onyekuru'nun hastalığı planları bozdu. Sarı-Kırmızılı takım ayrıca forvet ve stoper transferleri için arayışlarını sürdürüyor. 

GALATASARAY'DA MURILLO HAFTASI
Devre arası transferi dönemi bitmeden mutlaka bir stoperi kadrosuna katacak olan Galatasaray’da 1 numaralı hedef; Jeison Murillo... Cim Bom, satın alma opsiyonlu kiralama yöntemiyle bu işi bitirmeyi hedefliyor. Kulübü Sampdoria ise stoper almadan, Murillo’yu bırakmıyor.

İtalyan basınına göre Sampdoria, 1-2 gün içindeNapoli’den Lorenzo Tonelli’yi renklerine bağlayacak. Bu konuda her iki kulübün görüşmelerde son aşamaya geldiği belirtildi. Sarı-Kırmızılı yönetim de gelişmeleri yakından takip ediyor.

Falcao aracı oldu Tonelli transferinin sonuçlanmasını bekleyen Galatasaray, Murillo’nun menaceriyle de pazarlıkları tamamlamak üzere. Kolombiyalı futbolcunun düzenli oynayacağı için Cim Bom’a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Bu transferde Murillo’nun vatandaşı olan Falcao da aracılık yapıyor.

NZONZI RESMEN AÇIKLADI! AYRILIK
Kadro dışı bırakılan Galatasaray’ın Fransızı Nzonzi, Fransız Telefoot’a röportaj verdi. 'Galatasaray’dan ayrılacak mısın?' sorusuna Nzonzi, “Muhtemelen bunlar son günlerim. İşler iyi gitmediği zaman, parmaklar belirli oyunculara çevrilir. Ciddi bir şey yaşanmadı aslında. Konuşularak çözülebilirdi. Ama artık ayrılık daha hayırlı. Bütün ailem Paris’te. Elbette PSG’de oynamak isterim” cevabını verdi.

Nzonzi ile West Ham, Everton ve Celta Vigo’nun ilgilendiği, Lyon’un da oyuncunun durumunu takip ettiği belirtildi. Nzonzi’nin yüksek maaşının yüksek vergi yasalarına tabi olan Lyon’u zorladığı notu da düşüldü. Nzonzi, PSG maçı sonrasındaki disiplinsiz davranışları sebebiyle kadro dışı bırakılmıştı.

Yorumlar
Günün Manşetleri