SPOR

Galatasaray'dan dev hamle! Falcao'ya benzemese kral olur

Galatasaray'ın Falcao'nun gitmesi durumunda dünyaca ünlü İspanyol golcü Diego Costa ile anlaşacağı iddia edildi.

Atletico Madrid, 32 yaşındaki Brezilya asıllı İspanyol golcüsü Diego Costa’nın mukavelesini feshetmişti. Tecrübeli oyuncu böylece boşa çıktı.

İspanyol As Gazetesi, Diego Costa ve Radamel Falcao’nun menajerinin Mendes olması nedeniyle bu oyuncunun Sarı-Kırmızılı kulübe gitme olasılığının çok yüksek olduğunu iddia etti.

Mendes’in Falcao’yu ABD Ligi ekibi Inter Miami’ye götürmesi bekleniyor. Diego Costa cephesi ise bu günlerde sakin. Tecrübeli futbolcu, bütün seçeneklerini değerlendirmek için süre istedi. Çünkü Costa için Fenerbahçe ve Arsenal’in ismi de geçiyordu.

TRANSFER İÇİN ARDA DEVREDE

Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan’ın da bu transfer için devreye girdiği belirtildi. Diego Costa’nın yakın arkadaşı olan futbolcunun, şimdiden telefon görüşmelerine başladığı ifade ediliyor.

Sarı-Kırmızılılar, bu transferi gerçekleştirmesi halinde bonservis bedeli ödemeyecek. Sadece futbolcunun maaşı pazarlık konusu olacak.

FALCAO GİDERSE...

Finansal Fair Play kıskacındaki Sarı-Kırmızılılar, Radamel Falcao’nun ayrılması sonrasında maaş bütçesindeki boşluğu da değerlendirmeyi planlıyor.

Cim-Bom’un UEFA’yla yaptığı FFP anlaşması bu sene sonunda bitecek.

Yorumlar
Günün Manşetleri