SPOR

Galatasaray'dan transfer atağı! Biri gidiyor biri geliyor

Sezon başından beri sahada sergilediği oyunuyla taraftarını memnun edemeyen Galatasaray'da yeni transferlerin kara bulutları dağıtacağına inanılıyor.

Taraftarın dört gözle beklediğini ara transfer dönemi yaklaşoıyor. Galatasaray bu dönemde yapacağı transferlerle ligin 2. yarısına bomba gibi başlamayı hedefliyor.

ANDONE'NİN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLEBİLİR

Falcao'nun yokluğunda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Andone'ye nazar çabuk değdi. Yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalacağı belirtilen Andone'nin sözleşmesinin feshedilebileceği öne sürüldü.

TERİM'İN LİSTE BAŞINDA O VAR

Sezon başından beri gol arayışlarında başarısız olan Galatasaray'da yeni golcü için kollar sıvandı. Andone'nin sakatlığı sonrasında hücum hattında zayıf kalan sarı-kırmızılı ekip, forvet hattına transfer yapmayı planlıyor.

Fatih Terim'in listenin ilk sırasına yazdığı isimse Nijeryalı golcü Henry Onyekuru.

Galatasaray'ın daha önce Everton'dan kiraladığı Onyekuru için tekrar girişimlere başlandığı iddia edildi.

BELHANDA'YA YOL GÖRÜNDÜ

Sahadaki istikrarsız performansı ve taraftara karşı gösterdiği lakayıt tavırları sebebiyle sürekli tepki toplayan Faslı futbolcu Younes Belhanda'nın iyi bir teklif gelmesi durumunda takımdan gönderilebileceği düşünülüyor.

İKİ BEK BİRDEN GÖNDERİLECEK

Galatasaray'ın sağ beki Mariano ve sol beki Nagatomo'nun aynı anda gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Hatırlanacağı üzere Fatih Terim yabancı sınırı sebebiyle Martin Linnes ve Nagotomo arasında bir karar vermek zorunda kalmış ve tericihini Japon sporcudan yana yapmıştı.

Nagotomo'nun yerine Martin Linnes'in tekrardan as kadroya alınması bekleniyor.

Yorumlar
Günün Manşetleri