SPOR

Garry Rodrigues'e sürpriz talip!

Fenerbahçe'nin Suudi Arabistan ligi Al İttihad takımından 2 yıllığına kiraladığı Garry Rodrigues için Porto iddiası ortaya atıldı.

Fenerbahçe, sezon başında Garry Rodrigues’i Al-Ittihad’dan 2 sezonluğuna kiraladı. Ancak 27 yaşındaki futbolcu, sakatlıkların da etkisiyle beklentilerin altında kaldı.

Buna rağmen Rodrigues’e ciddi bir talip çıktı. Portekiz basınının iddiasına göre Porto, Yeşil Burun Adalı oyuncuyu transfer etmek istiyor. Transfer için, 1 sezon daha kiralık kontratı bulunduğu için önce Fenerbahçe’yi ikna etmeleri gerekecek.

GARRY RODRIGUES

Garry Mendes Rodrigues (d. 27 Kasım 1990),Yeşil Burun Adaları asıllı millî futbolcudur. Dûrî el-Muhtarifin es-Suudî takımlarından El-İttihad'da forma giymektedir.

Hollanda doğumlu olan Rodrigues'in ailesi Cape Verde'den göç etmiştir. Şubat 2013'te Yeşil Burun Adaları millî futbol takımını seçtiğini beyan eden Rodrigues, ilk kez Ağustos 2013'te millî formayı giymiştir.

KARİYERİ

Futbola 14 yaşındayken Feyenoord altyapısında başlayan Rodrigues, kariyerine 2007 yılında Portekiz'in Real Sport Clube ile devam etti. İlk A takım tecrübesini 19 yaşında Hollanda'nın XerxesDZB takımıyla yaşayan futbolcu, ilk büyük transferini ise 2012'de ADO Den Haag'a transfer olarak gerçekleştirdi.

Yorumlar
Günün Manşetleri