SPOR

Gol sevinci olay oldu! Fatih Terim'in intikamını mı aldı?

Sivasspor, dün akşam oynanan maçta Alanyaspor'u Mert Hakan Yandaş'ın golüyle 1-0 yendi. Gol sonrası orta saha oyuncusunun gol sevinci olay oldu.

Sivassporlu orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş gol sevinci Erol Bulut'a gönderme olarak yorumlandı.

Penaltıdan attığı golün ardından Alanyaspor yedek kulübesine doğru koşan ve saha kenarında sevinen Mert Hakan Yandaş'a Erol Bulut ve Alanyaspor cephesinden tepki geldi. Mert Hakan Yandaş daha sonra Erol Bulut'un yanına giderek bir şeyler konuştu. Erol Bulut ise, Mert Hakan'a hararetli bir şekilde cevap verdi.

SAMİMİYETİNE İNANIYORUM

Maçın ardından açıklamalar yapan Erol Bulut "Mert'in sanırım tarafarlarla arasında bir problem olmuş. Önümüzde olmasına gerek yoktu, kenarda da sevinebilirdi. Ama ben samimiyetine inanıyorum" dedi.

YANLIŞ ANLANDIYSAM ÖZÜR DİLERİM

Erol Bulut'tan sonra konuşan Mert Hakan ise şu ifadeleri kullandı: "Güzel bir ilk yarı geçirdikten sonra sıkıntılı bir dört haalık süreç yaşadık. Ben duygusal bir insanım. Bazı kesimler bize çok çabuk sırtını döndü. Onlara yönelik bir şeydi. Erol hocaya karşı yapılmış bir hareket yoktu. Öyle bir şeyi asla düşünemem. İçinde yaşadığım 4 haalık sürecin birikmesiyle zaten gözlerimi kapatarak yaptım. Yanlış anlaşıldıysam Alanyaspor camiasından tekrardan özür dilerim"