SPOR

G.Saray ile Trabzon'a ağzına geleni söyleyecekti! Toplantıyı iptal etti

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gündemdeki konularla ilgi bugün açıklama yapacaktı ancak toplantıyı son dakika iptal etti.. İşte Koç'un açıklamaları

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç son günlerde yaşanan Trabzonspor ve Galatasaray ile yaşanan gerilimle ilgili FB TV'de açıklamalarda bulunacaktı. Ancak Ali Koç İdlib'de 5 askerimizin şehit, 5 askerimizin de ağır yaralı olması nedeniyle yapacağı konuşmayı iptal etti..

İşte Ali Koç'un konuyla ilgili açıklamaları ; 

"CAMİAMIZI DEVLETLE KARŞI KARŞIYA GETİRMEYE ÇALIŞIYORLAR"
"Bugün sizlere gündemle ilgili bazı konularda açıklarımız olacaktı. Hafta sonu Alanyaspor maçında yaşadığımız bazı olaylar camiamızda infial boyutuna geldi.

Orta hakem ve VAR hakeminin ürkütücü boyutta olan kararlarının sebeplerini, TFF'ye bakış açımızı, TFF ile ilgili ümitlerimizi, pozitif beklentilerimizi anlatacaktık.

TFF'den Türk futbolunu değiştireceğien dair inançlarımız varken, TFF'nin nasıl seçildiğini, hakem atamalarını, hakemler içinde dengelerle ilgili görüşlerimizi paylaşacaktık.

Artık bu şekilde devam edilemeyeceğini ve neler yapılmasını gerektiğini açıklayacaktık. Camiamızı devletle karşı karşıya getirme yönünde algı operasyonunu kimlerin yaptığınını, neler amaçladıklarını anlatacaktık, sezonun geri kalanı için çağrımız olacaktı.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri