SPOR

Güne damga vuran yeni transfer haberleri

Ligin yarıda kalmasının telaşı devam ederken, takımlar transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyorlar. İşte güne damga vuran yeni transfer haberleri...

TRABZONSPOR TRANSFERİ KAP'A BİLDİRDİ 
Trabzonspor, Rahmi Anıl Başaran'ın transferi için Balıkesirspor'la anlaştıklarını borsaya bildirdi. Bordo Mavililer, Balıkesirspor'la Rahmi Anıl Başaran'ı transfer ettiğini borsaya bildirdi. Anlaşmaya göre, Balıkesirspor Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak 2 milyon TL ödenecek

GALATASARAY'A 2. WESLEY 
Mario Lemina'nın kiralık sözleşmesinin bir yıl daha uzatılması için Southamapton'la görüşmelerini sürdüren Galatasaray'a sürpriz bir teklif geldi. Premier Lig ekibi, Lazio'dan 16 milyon euro'ya aldığı geçen sezon Celta Vigo'ya bu sezon ise Antwerp'e kiraladığı stoper Wesley Hoedt'i sarı-kırmızılılara önerdi.

İRFAN CAN GEMİLERİ YAKTI 
Başakşehir'in yıldız futbolcusu menajerine yurt dışındaki teklifleri düşünmediğini belirtti, iki kulübün anlaşması halinde Sarı Lacivertli formayı giymek istediğini söyledi.Fenerbahçe yönetimi, başarılı oyuncunun bonservis bedelini ödemek için bütçe arayışlarına başladı. Kahveci'yi eski takım arkadaşı Emre Belözoğlu da kadroda görmek istiyor.

CANER ERKİN HARİCİ ASAMOAH 
Fenerbahçe Caner Erkin ile anlaşsa bile sol kanada bir yabancı takviyesi daha yapacak. Bu isim Inter'in sol kanadı Kwadwo Asamoah. Yönetim onu da takıma kazandırmak için mesaisini sürdürüyor. Yıldız oyuncunun İtalyan ekibiyle olan sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor. 31 yaşındaki yıldız bu sezon sadece 8 maçta forma giydi ve 1 asist üretti. İtalyan medyası da Fenerbahçe'nin Asamoah için ısrarcı olduğunu yazdı.