SPOR

Hande Ataizi'den Kenan İmirzalıoğlu açıklaması! Patavatsızlık ettim

Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili yaptığı, ''Onu hiç yetenekli bulmuyorum. Sokaktan geçen bir adamı alıp, onun yerine koy, daha iyi oynar'' şeklindeki açıklamasıyla Hande Ataizi yeni bir açıklama ile gündeme geldi.

Hande Ataizi'den Kenan İmirzalıoğlu açıklaması geldi. Habere göre; oyuncu Hande Ataizi, önceki gün sevgilisi Dinç Aydoğdu ve oğlu Leon Harvey ile Maçka Parkı'nda görüntülendi.

Çocukların sokağa çıkma iznini değerlendiren Ataizi, oğluyla çimlerin üzerinde oynayarak vakit geçirdi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Hande Ataizi, "Koronavirüs sebebiyle evlilik ertelendi" açıklamasını yaptı.

O SÖZLERE AÇIKLIK GETİRDİ

Ataizi, Kenan İmirzalıoğlu için söylediği "Onu hiç yetenekli bulmuyorum. Sokaktan geçen bir adamı alıp, onun yerine koy. O adam daha iyi oynar" cümleleriyle ilgili de açıklamalarda bulundu.

46 yaşındaki Hande Ataizi, konuya şu sözlerle açıklık getirdi:

NEFRET EDİYORUM O TİP SORULARDAN

"Ben Kenan'ı seviyorum. Hiçbir kişisel çatışmam yok. Ben o programda 'Kıvanç mı? Kenan mı?' sorusu sorulduğunda Kıvanç'ı beğendiğimi söyledim. Nefret ediyorum o tip sorulardan, hep bir polemik oluyor. Kenan'ın da daha belli karakterlerde oynadığını söyledim ama olay buraya geldi. Kötü bir niyetle söylemedim.

PATAVATSIZLIK ETTİM

İnsanlar karantinada evlerinde otururken niye böyle negatif şeyler duysunlar? Biraz patavatsızlık ettim. Ben de oyuncu olduğum için naçizane fikrimi beyan ettim."

Yorumlar
Günün Manşetleri