SPOR

Hande Sümertaş'ın istifasının perde arkasında Terim'in kızları mı var?

Galatasaray Kulübü Futbol A Takım Medya Koordinatörü Hande Sümertaş istifasının ardından Galatasaray'da sürpriz iddialar arka arkaya geldi.

Galatasaray’da medya iletişim koordinatörlüğü görevinde bulunan Hande Sümertaş istifa etti. Peki sürpriz ayrılığın perde arkasında neler yaşandı?

BEŞİKTAŞ MAÇINDA BAŞLADI

Aslında Terim ile Sümertaş arasındaki kırılma seyircisiz oynanan Beşiktaş maçıyla başladı ve o günden bu yana aralarında bir soğukluk vardı. 

İddiaya göre; öncelikle Fatih Terim’in kızları Merve ve Buse Terim ile Sümertaş arasında sosyal medya konusunda bir tatsızlık yaşandı. Koronavirüs teşhisi konan İmparator, iyileşip döndükten sonra yokluğunda yapılan veya yapılmayan işleri kontrol etti.

Hastalığı döneminde takım içi organizasyonlar, futbolcularla yaşanan iletişim eksiklikleri ve hocanın verdiği talimatlara karşılık yaşanan ihmaller nedeniyle Fatih Terim, Hande Sümertaş’a çıkıştı. Sümertaş’ın verdiği karşı cevap hocayı daha da kızdırdı.

İmparator yıllarca himayesi altında çalışan Sümertaş’ın tavrı karşısında hem öfkelendi hem de hayal kırıklığı yaşadı. Ardından Sümertaş’ın gereğini yapmasını ima etti. Araya girmeye çalışan idari menajer Şükrü Hanedar da Terim’in tepkisiyle karşılaştı.

ŞÜKRÜ HANEDAR DA PAYINI ALDI

Terim, Hanedar’ı sert sözlerle uyardı. Fatih Terim’in yaz transfer döneminden bu yana fikir ayrılığı yaşadığı Şükrü Hanedar’ın da çalışmalarından memnun olmadığı öğrenildi. Uzun süredir Terim’in ekibinde yer alan Hande Sümertaş, yaşanan bu gelişmeler sonucunda ayrılma kararı aldı ve istifa etti.

Hande Sümertaş’ın görevini Fatih Terim’e iletişim konusunda uzun yıllar öncesinden destek veren ve son dönemde kulüp profesyonelleri arasında yer alan  Aslı İşliel'in üstlenmesi bekleniyor.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri