SPOR

İrfan Can Kahveci'den yeşil sahalara dönüş mesajı

Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe formasını giydiği sürece ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Sakatlığı devam eden milli futbolcu, önümüzdeki hafta çubuklu forma ile sahaya çıkabileceğini söyledi.

Süper Lig'de Ocak ayının transfer gözdesi İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'ye imza attıktan sonra ilk kez basın toplantısı düzenledi.

İrfan Can Kahveci antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"YAKINLARIM BENİM HANGİ TAKIMI TUTTUĞUMU BİLİR"

"Böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. 2-3 senedir Fenerbahçe ile adım geçiyordu. Yakınlarım benim hangi takımı tuttuğumu bilir. Bunu buraya geldiğim için söylemiyorum, en yakın arkadaşlarım da bilir."

"MESUT ÖZİL BENİM İDOLLERİMDEN BİRİ"

"Benim futbol hayatımda şanslı olduğum konular var. İzlediğim oyuncularla birlikte oynadım. Mesut Özil ağabey benim idollerimden biri. Ondan ne kadar şey kaparsam benim için kar.

İnşallah Fenerbahçe'den Avrupa'ya gideceğim, bunu da Mesut Özil ağabeyin katkıları ile yapabilirim. Emre ağabey gelişimimde önemli rol oynadı. Transfer sürecinde hiç konuşmadım.

Başakşehir'in de bende emeği çoktur. Göksel Gümüşdağ ile abi kardeş ilişkimiz var. Benim isteklerim ve kulübün menfaatleri doğrultusunda en iyisini yapmaya çalıştık, sonuç olarak Fenerbahçe'ye geldim."

"FORMA GİYMEYE HAZIRIM"

"Sadece orta sahada değil, birçok bölgede iyi oyuncumuz var. Hocamız istese 2 takım çıkartır. Nerede olursam olayım, en iyi katkıyı vermek istiyorum. Ben de elimden geleni yapmaya hazırım.

2 sene üst üste şampiyon olmak isterim. Olacağımızı da düşünüyorum. Benim için büyük bir gurur olur. Sakatlığımı atlattım, şu an hazırım. Bu hafta hocamız şans verirse sahada olabileceğim.

Milli takımda her zaman olmak isterim. Başakşehir'den gitme düşüncem yoktu. Bundan sonraki hedefim Avrupa. İnşallah Avrupa Şampiyonası'nda da şans bulurum."

"FENERBAHÇE'Yİ DIŞARIDAN KARIŞTIRMAYA ÇALIŞANLAR VAR"

"Kulübümüzü dışarıdan karıştırmaya çalışanlar oluyor. Algılara kapılmamak gerekiyor. Biz iyi bir aileyiz. Mücadelemizi sürdürdüğümüz sürece mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyorum.

Fenerbahçe'nin efsane çubuklu forması ile sahada olduğum sürece hangi mevkide oynadığımın önemi yok.

Elimden geleni yaparım. Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür ederim. Beni çok iyi karşıladılar. İnşallah karşılığını verebilirim."

Yorumlar
Günün Manşetleri