SPOR

İrfan Can'dan Galatasaray'a ince gönderme

Galatasaray'ın transfer gündemindeyken Fenerbahçe'nin imza attırdığı İrfan Can Kahveci, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla adeta mesaj yolladı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi İrfan Can Kahveci için Galatasaray'ın da girişimleri vardı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'ye imza atmadan önce "İrfan Can Galatasaray'a gelmek istiyor" demişti.

Galatasaraylı futbolcular Oğulcan Çağlayan ve Taylan Antalyalı da transfer  iddiaları gündemdeyken İrfan Can'ın gol sevincini taklit etmişti. Yaşanan olaylar ve yapılan açıklamalardan sonra İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe imza atması şaşkınlık yaratmıştı.

İrfan Can Kahveci transferi sonrası Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, konuyla ilgili ilk kez konuştu.

İrfan Can'ın Galatasaray'a gelmek istediğini ifade eden Abdurrahim Albayrak, "İrfan Can Galatasaraylı olduğunu söyledi. Her oyuncuyu alamazsınız. Biz Başakşehir kulübüne çıkabileceğimiz maksimum rakamı söyledik. Ben de ne fotoğraflar var ama paylaşmıyorum, kimseye de vermedim." açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe'ye imza atan İrfan Can Kahveci sosyal medyadan yaptığı paylaşımla adeta mesaj yolladı. Kalbine Fenerbahçe'yi etiketleyen İrfan Can, sarı-lacivert kalp koymayı da ihmal etmedi. İrfan Can Kahveci'nin ardından Fenerbahçe de Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları sonrasında sosyal medyadan İrfan Can Kahveci'nin Mert Hakan Yandaş ile çekilen fotoğrafını paylaştı.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri