SPOR

Koronavirüs Galatasaray'a Lemina'yı kazandıracak

Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna kattığı Mario Lemina için kulübünden açıklama yapıldı. Southampton, kiralık olarak gönderdiği futbolcuların geri dönmemelerini istedi.

Koronavirüs salgını sebebiyle dünya futbolu durmuş durumda. Başta Avrupa olmak üzere birçok futbol ligi salgın sebebiyle ertelendi. 

Southampton kulübü koronavirüs salgını sebebiyle, kiralık olarak gönderdiği futbolcularından geri dönmemelerini istedi. 

İngiliz ekibin bu süreçte futbolcularını kiralık olarak gönderildiği kulüplerle sözleşme uzatma yoluna gitmesi planlanıyor.

Premier Lig ekibinin aldığı bu karar, kısa süre önce takıma gelen Mario Lemina'nın performansından menun kalan Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı.

LEMİNA BİR SEZON DAHA GALATASARAY'DA KALABİLİR

2022’ye dek sözleşmesi bulunan Mario Lemina’nın durumuna da özel bir ilgi gösteren yetkililerin, kendisiyle kontakt kurarak bilgi aldıkları aktarıldı.

Koronavirüs nedeniyle yaşanan karışıklık uyarınca kiradaki oyuncularının geri dönmesini istemeyen Southampton’ın, bulundukları kulüplerde kiralık sözleşmelerini uzatmalarından yana oldukları, bu yüzden Gabonlu futbolcunun da gelecek sezon yeniden kiralık olarak Galatasaray’da kalacağı kaydedildi.

Yorumlar
Günün Manşetleri