SPOR

Kupada Fırtına esti!

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Trabzonspor evinde Altay'ı 4-1 mağlup ederek kupada bir üst tura çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Trabzonspor, Altay'ı ağırladı. İlk maçı deplasmanda 2-1 kazanan Trabzonspor, evinde oynadığı rövanş karşılaşmasını da 4-1 kazandı ve tur atladı.

Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 51 ve 64. dakikada Daniel Sturridge, 56. dakikada Caleb Ekuban, 71. dakikada Ivanildo Fernandes kaydetti. Altay'ın tek gollü 83. dakikada Marco Paixao'dan geldi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda kura çekimi 20 Aralık Cuma günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

KARAMAN YEDEK AĞIRLIKLI BİR KADRO TERCİH ETTİ

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda 2-1 kazandığı ilk maçın rövanşında Altay'ı konuk eden Trabzonspor, Süper Lig'de geçen hafta oynadığı Yukatel Denizlispor karşılaşmasına göre ilk 11'de 7 oyuncu değişikliğiyle sahaya çıktı. Pereira, Campi, Novak, Obi Mikel, Sosa, Nwakaeme ve Sörloth gibi futbolcularını kulübede oturtan teknik direktör Ünal Karaman, bu oyuncuların yerine ilk 11'de Serkan Asan, Ivanildo Fernandes, Abdurrahim Dursun, Doğan Erdoğan, Abdulkadir Parmak, Avdijaj ve Ekuban'a forma şansı verdi. Sakatlıkları bulunan Abdülkadir Ömür, Kamil Ahmet Çörekçi, Majid Hosseini, Ahmet Canbaz ve Erce Kardeşler, kadroda yer almadı.

Yorumlar
Günün Manşetleri