SPOR

Lionel Messi sitem etti! Bu şekilde Şampiyonlar Ligi'ni kazanamayız

La Liga ekiplerinden Barcelona forması giyen Arjantinli yıldız Messi, takımını koronavirüs arasından sonra daha iyi oynamaları konusunda uyardı.

Barcelona, son iki sezonda La Liga'da şampiyonluğa ulaşmış olsa da, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki dramatik vedalar, Katalan ekibin yerel başarılarını gölgede bırakıyor.

2017-18 sezonunda Roma karşısında ilk maçı 4-1 kazanan Barcelona, rövanş maçını deplasmanda 3-0 kaybederek turnuvaya veda etmişti. Katalan ekip, geçen sezon ise Liverpool'u ilk maçta 3-0 mağlup etse de, rakibine deplasmanda 4-0 mağlup olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı.


Barcelona, koronavirüs salgını yüzünden turnuva askıya alınmadan önce UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Napoli ile 1-1 berabere kalmıştı.

Sport'a konuşan Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi, takımının UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki performansından dolayı hiç de mutlu değil.

Kariyerinde dört UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunan Lionel Messi yaptığı açıklamada "Çok iyi bir kadromuz olduğundan hiç şüphem yok ama Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorsak bu şekilde oynamaya devam edemeyiz. Her sene böyle bir arenada oynayabildiğimiz için çok şanslıyız. Ancak bu şekilde Şampiyonlar Ligi'ni kazanmamız mümkün görünmüyor." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Günün Manşetleri