SPOR

Lucescu Beşiktaş'ın davetini reddetti! Alkışlanacak hareket

Beşiktaş yönetimi Mircea Lucescu'yu Gaziantep FK maçı için İstanbul’a davet etti deneyimli teknik direktör reddetti.. Sebebi ise alkış alacak cinsten..

Mircea Lucescu Beşiktaş yönetiminin Gaziantep FK maçı için İstanbul’a davet teklifini, "O gün Sergen taraftarla buluşacak. Rol çalmam doğru olmaz" yanıtıyla reddetti.

ROL ÇALMAM DOĞRU DEĞİL
Sabah'ta yer alan habere göre; ancak 74 yaşındaki Rumen futbol adamı, ince bir düşünceye imza atıp yönetimi mest etti. Lucescu, "Gaziantep maçı ile Sergen ilk kez taraftarın karşısına çıkacak. Orada bulunarak rol çalmam doğru olmaz. Taraftarla ilk kez buluşacağı maçta herkes tadını çıkarmalı, ben başka bir gün gelirim" yanıtı verdi.

YARIN İSTANBUL'DA
Beşiktaş'ta üst akıl pozisyonunda görev alması beklenen Rumen teknik adam Mircea Lucescu yarın İstanbul'da olması bekleniyor.

LUCESCU'YA SAYGI DUYARIM
Maçın ardından basın toplantısında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, Beşiktaş'a sportif direktör olacağı konuşulan Lucescu ile ilgili "Mircea Lucesu'yu çok severim, kendisine çok saygı duyarım. Burada hangi göreve getirilirse saygı duyarım, benim için hiçbir sakıncası yok.Kulüpte hangi göreve gelirse gelsin, onunla çalışırım" dedi.

Yorumlar
Günün Manşetleri