SPOR

Lyon Gustavo'dan sonra Galatasaray'ın yıldızına göz dikti...

Fransız ekibi Lyon'dan sürpriz transfer girişimi... Daha önce Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Luiz Gustavo için girişimlerde bulunduğu aktarılan Lig 1 ekibinin bu kez de Galatasaraylı Younes Belhanda için nabız yokladığı aktarıldı. İşte o gelişme ve yaşananlar...

Fransız ekibi Lyon'dan sürpriz transfer girişimi... Daha önce Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Luiz Gustavo için girişimlerde bulunduğu aktarılan Lig 1 ekibinin bu kez de Galatasaraylı Younes Belhanda için nabız yokladığı aktarıldı. 


Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Luiz Gustavo'ya talip olduğu aktarılan Fransız temsilcisi Olimpik Lyon için bu kez yeni bir iddia ortaya atıldı.

Sezonun sona ermesinin ardından Galatasaray'ın satmayı planladığı ve uygun bir teklif gelmesi halinde ayrılığına onay vereceği aktarılan Belhanda için Lyon, ilgisini belirtti.

BELHANDA İÇİN ARAŞTIRMADALAR

Takvim'de yer alan habere göre, Lyonlu yetkililer, Belhanda'nın transfer durumunu araştırıyor. İstenilen geri dönüş alınması halinde Fransız ekibi, sarı kırmızılı yönetime resmi teklifini iletecek. Öte yandan Lyon'un Belhanda için Galatasaray'a önereceği rakamın ise henüz netleşmediği aktarıldı.



Yorumlar
Günün Manşetleri