SPOR

Maçta İdlib şehitleri için anlamlı hareket

İdlib'de şehit olan askerlerimiz için anlamlı hareket! Çaykur Rizesporlu futbolcular ve teknik direktör Ünal Karaman sahaya askeri kamuflaj ile çıktı..

Çaykur Rizesporlu futbolcular ve teknik direktör Ünal Karaman'ın İdlib şehitleri için sahaya kamuflaj ile çıkması herkesi duygulandırdı.. İstiklal Marşı, Türk bayrağına dönerek okundu.

Süper Lig'in 25. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u konuk eden Çaykur Rizespor'un başkanı Hasan Kartal, teknik direktörü Ünal Karaman ve oyuncuları, Bahar Kalkanı harekatı şehitlerini anmak için seremonide askeri kıyafetlerle yer aldı.

Asker montu ve komando beresiyle çıktılar: Çaykur Didi Stadı'ndaki müsabaka öncesi gerçekleştirilen seremoniye ev sahibi ekip oyuncuları, kafalarında jandarma komando kepiyle ve kollarında uzman çavuş rütbe armaları yer alan parkalar giymiş olarak çıkarken, İstiklal Marşı'nı da Türk bayrağına dönerek okudu.

Başkan da selam çaktı: Teknik direktör Ünal Karaman'ın yedek kulübesinde, başkan Hasan Kartal'ın ise protokol tribününde asker parkası ve kepiyle yer aldığı görüldü.