SPOR

Manchester City Messi için kesenin ağzını sonuna kadar açtı! Parayla birlikte üç de yıldız gönderecekler

Barcelona'nın kendisine gelecek vadetmediğini düşünerek Manchester City'ye transfer olmak isteyen dünyaca ünlü Lionnel Messi için adeta bir servet hazırlanıyor. Manchester City yönetimi milyonlarca lira ile birlikte üç gözde oyuncusunu da teklifine ekleyecek.

Lionnel Messi'nin kariyerindeki 20 yıllık Barcelona dönemi kapanıyor...

Barcelona'dan ayrılması beklenen Lionel Messi'nin Pep Guardiola'nın çalıştırdığı Man City'ye gidip gitmeyeceği konusu her geçen gün biraz daha netlik kazanıyor.

KULÜP 700 MİLYONLUK SERBEST KALMA BEDELİNİ İSTİYOR

Lionel Messi, geçtiğimiz günlerde Barcelona yönetimine takımdan ayrılmak istediğini iletti ancak yönetim, AS'ın verdiği habere göre Arjantinli yıldızın serbest kalma bedeli olan 700 Milyon Euro'yu almadan ayrılığa sıcak bakmıyor.

MANCHESTER CİTY'NİN TEKLİFİ: 100 MİLYON+SİLVA+JESUS+GARCİA

Haberde, Messi'nin Man City'ye transferindeki en büyük engeli bu serbest kalma maddesi olduğunun altı çizilirken, İngiliz ekibinin Barcelona'ya sunduğu son teklifin de detayları verildi.

Buna göre Man City, Barcelona'ya Messi için 100 Milyon Euro + Bernardo Silva + Gabriel Jesus + Eric Garcia'yı teklif etti.

BARCELONA İLE SÖZLEŞMENİN BİTMESİNE 1 YIL KALDI

Barcelona ile son olarak 2017 yılında sözleşme yenileyen Messi'nin normal şartlarda 30 Haziran 2021'e kadar geçerli sözleşmesi bulunuyor.

Yorumlar
Günün Manşetleri