SPOR

Merih Demiral alev aldı! Sarri hayran kaldı

Juventus'ta forma giyen milli futbolcumuz Merih Demirak ilk 11 çıktığı Udinese maçında bir asist yaparak kendine hayran bıraktı.

İtalya Serie A'nın 16. haftasında Juventus, kendi evinde Udinese'yi 3-1'lik skorla ymağlup etti. 

Torino'daki Allianz Stadı'nda oynanan müsabakaya hızlı başlayan Juventus, 9. dakikada Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ile 1-0 öne geçti. Ronaldo'nun 37. dakikada attığı golle farkı 2'ye çıkaran Juventus, 45. dakikada Leonardo Bonucci ile skoru 3-0' e getirdi.

Mücadelenin ilk 45 dakikası bu skorla biterken, konuk ekip Udinese, 90+4. dakikada Ignacio Pussetto ile farkı 2'ye indirdi.

Bu gol aynı zamanda maçın skorunu tayin ederken Juventus, sahadan 3-1 galip ayrıldı.

LİDER TEKRAR JUVENTUS

Bu sonuçla Juventus, puanını 39'a yükselterek, maç fazlasıyla liderlik koltuğunu Inter'den devraldı. Udinese ise 15 puanla 17. sırada yer aldı.

ASİST MERİH'TEN

Juventus kadrosunda bulunan milli futbolcu Merih Demiral, karşılaşmada 90 dakika forma giyerken 3. golün asistini yaptı.

MERİH ÇOK İYİ İŞ ÇIKARDI HIZLI VE AGRESİF BİR OYUNCU

Juventus'un hocası Sarri, maçtan sonra yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ''Merih iyi oynadı. Ben onu tercih ettim çünkü Bayer Leverkusen’e karşı iyi performans sergiledi. Bugün de çok iyi iş çıkardı, hızla gelişiyor. Hızlı ve agresif bir oyuncu.''

HATA OLUR...

İtalyan basını, Merih Demiral'ın artık rüştünü ispat ettiğini ve Maurizio Sarri'nin gözünde Rugani'den daha iyi olduğunu kanıtladığını yazdı. Merih'in Ocak ayında takımdan ayrılma ihtimalini de masaya yatıran İtalyanlar, bunun büyük bir hata olacağını ve Juventus'un da milli futbolcuyu satarak böyle hata yapmayacağını öne sürdü.

SATILMASI MÜMKÜN DEĞİL

 La Gazzetta dello Sport gazetesi ise, Merih'e övgüler yağdırırken şu yorumda bulundu; 'İlk dakikadan son dakikaya kadar karşısındaki dev Okaka'yı tutan Merih, birçok pozisyona da hızır gibi yetişti. 3-0'lık skora da katkıda bulunan Merih, Bonucci'nin attığı golde asist yaptı. Juventus için mükemmel bir yatırım olan Merih, Ocak ayında satılması pek mümkün değil.' ifadelerine yer verildi. 

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri