SPOR

Merih Demiral Milli Takım'ı çizgiden kurtardı! Sosyal medya adeta yıkıldı... İşte Twitter'ı sallayan Merih Demiral paylaşımları

Milli Takım'ın Sırbistan ile karşı karşıya geldiği mücadeleye 21 yaşındaki genç yıldızımız Merih Demiral damga vurdu. Juventus'ta forma giyen yetenekli defans oyuncumuz Merih Demiral, 81. dakikada Milli Takım'ın kalesine giden topu çizgiden çıkarınca sosyal medyada birbirinden renkli paylaşımlar yapıldı. Merih Demiral'ın harika performansını gören Fenerbahçe taraftarı ''Merih Demiral’ı Fenerbahçe’den gönderen kişi Fenerbahçeli değildir'' gibi sözlerle isyan etti.

A Milli Takım, 2-0 geriye düştüğü maçta Sırbistan ile 2-2 berabere kaldı ve UEFA Uluslar Ligi'nde dördüncü maç sonunda puanını 3'e yükseltti. Millilerin golleri 57. dakikada Hakan Çalhanoğlu ve 76. dakikada Ozan Tufan'dan geldi.

UEFA Uluslar Ligi B Ligi dördüncü maçında Sırbistan ile karşı karşıya gelem Milli Takım'da en çok konuşulan isimse maçın 81. dakikasında yaptığı hareketle Merih Demiral oldu. Genç yıldızımız Merih Demiral, Milli Takım'ın kalesine giden topu çizgiden çıkararak A Milli Takım'ı bir kez daha yenik duruma düşmekten kurtardı. Hal böyle olunca sosyal medyada birbirinden renkli Merih Demiral paylaşımları yapıldı.

İşte o paylaşımlardan en dikkat çekenleri...