SPOR

Mert Çetin için ezeli rakipler karşı karşıya geldi!

Fenerbahçe, Galatasaray'ın da ısrarcı olduğu milli futbolcu Mert Çetin için düğmeye bastı.

Gelecek sezon birçok bölgeye transfer yapmayı ve alternatifli bir kadro kurmayı planlayan Fenerbahçe, gözünü Mert Çetin'e dikti.

Yanal'ın takımı çalıştırdığı dönemde de gündeme gelmesine rağmen İtalyan ekibi Roma'ya imza atan genç stoper için bir kez daha harekete geçti.

Ezeli rakibi Galatasaray'ın da ısrarcı olduğu 23 yaşındaki oyuncunun transferi konusunda somut adımlar atan Kanarya, Roma'nın kapısını çaldı.

Fenerbahçe, İtalyanlar ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mert için kiralama yöntemine gidecek.Fenerbahçe, Roma'nın sezon başında 3 milyon euro bonservis bedeliyle Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı Mert Çetin'i satın alma opsiyonuyla kiralamayı hedefliyor.

FENERBAHÇE BİR ADIM ÖNDE

Ezeli rakibi G.Saray ile girdiği transfer yarışında bir adım önde olan Fenerbahçe'nin son iki sezon büyük sıkıntı yaşadığı savunma hattı için Mert ile birlikte 2 transfer yapması bekleniyor.

FORVETLERİN KABUSU

Güçlü fiziğiyle öne çıkan Mert Çetin, hızı ve yerinde müdahaleleriyle adından söz ettiriyor.

Gençlerbirliği ile Süper Lig'de forma giydiği 2018-19'da performansıyla dikkat çeken isimlerden olan 23 yaşındaki futbolcu, sertliğiyle de rakip hücumcuları yıldırıyor.

KART REKORU KIRDI!

Roma ile bu sezon 5 lig maçında forma giyen Mert Çetin, 222 dakika sahada kaldı. Bu süre içinde 3 sarı kart gören milli futbolcu, bir maçta da çift sarıdan atıldı.

SAVUNMAYA YENI AYAR: SERDAR-MERT-PALOMINO

Kadrosunda Serdar Aziz gibi banko oynayan bir ismi bulunan sarı-lacivertliler, gündemindeki Mert Çetin ile Luis Palomino'yu da renklerine bağlamayı hedefliyor.

Sakat ve ceza durumlarını da göz önünde bulunduran Kanarya, savunmanın göbeğinde alternatifli bir kadro tercihi planlıyor.

Fenerbahçe'nin kadrosunda stoper olarak Sadık Çiftpınar de yer alıyor.

Yorumlar
Günün Manşetleri