SPOR

Mert Hakan Yandaş Galatasaray'ı resmen duyurdu

Galatasaray'ın uzun süredir ilgilendiği Sivasspor'un genç yıldızı Mert Hakan Yandaş, önümüzdeki sezona ilişkin net ifadeler kullandığı açıklamasında sarı-kırmızılı kulüp ile el sıkıştıklarını duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu'nun sarı-lacivertli formayı giymesi için ikna etmeye çalıştığı Mert Hakan, tercihini Galatasaray'dan yana yaptığını bizzat açıkladı.

''GALATASARAY'LA EL SIKIŞTIK''

Sivasspor'un en etkili iki isminden biri olan 25 yaşındaki futbolcu, Galatasaray ile el sıkıştığını söyledi.

'BU KARARIMDAN VAZGEÇMEM'

Milliyet'in haberine göre; Fenerbahçe dışında Atalanta, Lecce, Werder Bremen ve Hoffenheim gibi takımlardan teklif alan Mert, Galatasaray'a söz verdiğini belirtip, “Bundan asla dönmem. Bu kararımdan da vazgeçmem.” dedi.

'PARANIN DEĞİL HAYALLERİMİN PEŞİNDEN GİTMEK İSTİYORUM'

İki taraf arasında iyi niyet göstergesi olarak bir protokol hazırlandığını, ancak cezai bir hükmün bulunmadığını hatırlatan Mert Hakan, “Paranın değil hayallerimin peşinden gitmek istiyorum. Galatasaray benim hayalim. Bu yüzden kararımı çoktan verdim." diyerek, gelecek sezon sarı-kırmızılı takımda oynayacağını açıkça dile getirdi.

10 GOL 4 ASİSTLE OYNADI

Bu sezon 25’i Süper Lig, 5’i de Türkiye Kupası olmak üzere toplam 30 karşılaşmada görev yapan yetenekli futbolcu, 10 gol atarken 4 de asist yaptı.

Yorumlar
Günün Manşetleri