SPOR

Messi için Juventus iddiası! Ronaldo'yla takım arkadaşı mı olacaklar?

Alçalan grafiği ile dikkat çeken Barcelona'da kendine bir gelecek göremeyen ve bu sebeple takımdan ayrılmak isteyen dünyaca ünlü yıldız Lionnel Messi hakkında transfer iddiaları çıkmaya devam ediyor.

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih’e karşı alınan 8-2’lik tarihi mağlubiyetin ardından Barcelona’da Lionel Messi'nin geleceğiyle ilgili flaş haberler çıkmaya devam ediyor.

TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞMİŞTİ

Devamındaki süreçte sportif başarıdan uzaklaşan Katalan ekibi Bayern Münih'e mağlup olunca ipler tamamen koptu ve köklü değişiklikler için ilk adım atıldı. Tüm bunların üzerine Barcelona Eric Abidal ile yollarını ayırıp Ramon Planes'in göreve getirildiğini duyurdu. Abidal'in ardından Setien'in de görevine son veren Barcelona'da Ronald Koeman'ın takımın başına getirildiği duyuruldu.

Barcelona Başkanı Bartomeu, Koeman'ın gelişiyle Lionel Messi'nin de takımda kalacağını söyledi. Katalan radyosu RAC1'in geçtiği habere göre Lionel Messi, yeni teknik direktör Koeman ile geçtiğimiz günlerde bir görüşme gerçekleştirmişti.

''BARCELONA'DA GELECEK GÖREMİYORUM''

Koeman ile görüşmesinde Arjantinli yıldız; "Kendime Barcelona'da bir gelecek görmüyorum." demişti. Messi ayrıca Koeman'a sözleşmesinden doğan konular sebebiyle ayrılmasının kolay olmadığını da söyledi.

CİTY VE PSG DERKEN...

Bu gelişme sonrası Lionel Messi'nin yeni durağının Manchester City veya PSG olacağı ifade edilmişti. Barcelona ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Lionel Messi için bugün İspanya ve İtalya'dan bomba bir haber yapıldı. 

MESSİ JUVENTUS'A MI GİDİYOR?

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre İtalya Serie A devi Juventus, Barça'dan ayrılmayı düşünen Arjantinli süperstarı gündemine aldı. Habere göre Juventus'un Lionel Messi'yi kadroya katmak ve Ronaldo ile aynı takımda buluşturmak için çalışmalara başladığı kaydedildi.

Yorumlar
Günün Manşetleri