SPOR

MHP'li Saffet Sancaklı'dan olay TFF başkanlığı ve bakanlık açıklaması

Çıktığı bir programda TFF başkanı olmayı düşünüyor musunuz şeklinde yöneltilen soruya cevap veren MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, "Kamuoyu duruşu istiyor. Taraftar Saffet Sancaklı'nın duruşunu istiyor. Milletvekili olmasam,  başkan olmak isterim.'' sözleriyle yanıt verdi.

Eski milli futbolcu ve MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, Haber Global'de yayınlanan ve Candaş Tolga Işık'ın sunduğu "Az Önce Konuştum" programına konuk olurken TFF başkanlığı ve bakanlık sorularına dikkat çeken yanıtlar verdi.

FEDERASYON BAŞKANI OLACAK MI?

Kamuoyunun TFF başkanı olmasını isteğini belirten Sancaklı, "Kamuoyu duruşu istiyor. Taraftar Saffet Sancaklı'nın duruşunu istiyor. Milletvekili olmasam,  başkan olmak isterim. Devlet Bey bana ne derse yaparım, der mi demez mi bilemem" diye konuştu.

'BAKAN OLMAK TABİİ Kİ İSTERİM'

Sancaklı, 'Gençlik ve Spor Bakanı olur musunuz?' sorusunu şöyle yanıtladı: "Bakan olabilmem için önce partimin iktidarda ve parti liderimizin de beni bakan olarak ataması gerekiyor. Bakan olmak tabii ki isterim."

MHP'li vekil ''Futbolda derin güçler var mı' sorusuna ise "Derine gerek var mı şu andakiler mahvetti" diyerek yanıt verdi.

Yorumlar
Günün Manşetleri