SPOR

Mustafa Cengiz ayrılık için tarih verdi! Bomba açıklamalar

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yeni transferlerin tanıtıldığı toplantıda önemli açıklamalara imza attı.

Galatasaray'ın yeni transferleri Henry Onyekuru, Mostafa Mohamed, Gedson Fernandes ve DeAndre Yedlin için imza töreni düzenlendi.

Basın toplantısında konuşan Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde;

''VAR GELDİĞİNDEN BERİ MAĞLUP OLMUYORUZ''

"Yazımızı kışa çevirmeye çalıştılar. (Kadıköy'de yaşanan olaylar için) mağlubiyeti kabul etmek de onurlu bir davranıştır.

21 yıl o sahada mağlup olduk. VAR geldiğinden beri mağlup olmuyoruz. Burada 'VAR yokken hile ile bizi yendiniz' demiyorum. Bizi 21 yıl yendiler.

''KABUL EDİYORUM KALE ARKASI KAMERASINDAN OFSAYT DEĞİL''

Bize yenildiği için bu kadar algı çalışması yapmak bizi yüceltir. Ben, Fenerbahçe yönetimine sesleniyorum bu davranışlarını hoş bulmadım. Kabul ediyorum, kale arkası kamerasında ofsayt değil.

Maçın başında penaltıyı vermedin. İlk yarının sonunda da penaltı verilmedi. Peki, hakemin 4 tane lehimize veremediği karar ne olacak?"

''BİZİ YENİP GİTTİLER HİÇBİR OLAYIMIZ OLMADI''

"Bizim sahamızda bizi yenip gittiler tek bir olayımız yok. Voleybol maçında kız erkek bizi yendiler. Kayıtlara bakın sevgili başkanları benim yanımda gelip alkışladı."

''SEVGİLİ HOCAMIZ FATİH TERİM'E VE GALATASARAY'A AĞIR KÜFÜRLER DUYDUM''

"Stada girerken kimse üzerimizi aramadı fakat şöyle bir acemilik yaptılar. Bir baktım stadyum ana baba günü. Yüzlerce insan bekliyor. 'Bu arkadaşlar sağlık çalışanı mı?' dedim.

Hiçbiri sağlık çalışanına benzemiyor. Sevgili hocamız Fatih Terim'e ve Galatasaray'a ağır küfürler duydum."

''ALİ KOÇ İYİ BİR İNSAN AMA...''

"Maç bitti. Yendik. Biz voleybol maçında kendi sahamızda yenildik dakikalarca takımlarını alkışladılar. Ali Koç gelmiş bana 'Başkanım bu yaptığınız ayıptır' dedi.

Ali Koç iyi bir insan ama orada stat güvenlik amiri gibi bir hale giriyor. Sinkaflı laflar etmiş. Ben duymadım, iyi ki de duymamışım. Ben Antepliyim. Ben küfür ettiğine inanmak istemiyorum."

''HAZİRAN'DA OLMAYABİLİRİZ''

"Biz Haziran ayında olmayabiliriz, büyük ihtimalle de öyle olacak.''

''GÖREVE GELDİĞİM GÜN FATİH TERİM ARADI''

Fatih hocamız ben geldiğim gün beni aradı ve "Dilediğiniz zaman ben ve ekibim istifa etmeye hazırız." dedi.

Sözleşme yenileme için mukavele önümüze geldi 2+3 yıllık yaptık çünkü bizden sonra gelecek yönetimlerin önünü açmak maksat."

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri