SPOR

Mustafa Cengiz eleştirilere cevap verdi

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi serüveni hakkında önemli yorumlarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, ''Bizim Şampiyonlar Ligi'nde aldığımız galibiyet sayısı, tüm takımların toplam galibiyet sayısından fazladır. Topladığımız puan, attığımız gol, tüm takımların attıklarından, topladıklarından daha fazladır! Biz Galatasaray'ız." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, GSYİAD ödül töreninde  açıklamalarda bulundu.

''Galatasaray hiçbir zaman bir maçını yenilmek için oynamaz'' diyen Cengiz, ''Trabzonspor maçımız da çok değerli bir maç ve hocamız, futbolcularımız kazanmak için elinden geleni yapacak." şeklinde konuştu.

GALATASARAY'IN OLDUĞU HER YERDE ŞAMPİYONLUK VARDIR

Cengiz, ''Sürekli şampiyon olabileceğiniz bir yarış, yarış değildir. Şu anda Süper Lig'de 8 takım potanın içerisinde ve Galatasaray tarihi itibariyle şampiyonluğun en büyük favorisidir. Galatasaray'ın olduğu her yerde şampiyonluk vardır. Galatasaray şampiyonluğun her zaman en büyük adayıdır. Hedeflerimizden en ufak bir sapma yok. Altın, yere düşmekle değerini yitirmez." ifadelerini kullandı.

''Galibiyet sayısı, tüm takımların toplam galibiyet sayısından fazladır''
Devler Ligi'nde alınan kötü sonuçlara değinen Cengiz, ''Bizim Şampiyonlar Ligi'nde aldığımız galibiyet sayısı, tüm takımların toplam galibiyet sayısından fazladır. Topladığımız puan, attığımız gol, tüm takımların attıklarından, topladıklarından daha fazladır! Biz Galatasaray'ız." dedi.

Yorumlar
Günün Manşetleri