SPOR

Ömer Bayram 3 yıl daha Galatasaray'da

Galatasaray'da gösterdiği performansı ve istekli oyunu ile kısa sürede teknik direktör Fatih Terim'in vazgeçilmezi haline gelen Ömer Bayram'la 3 yıllık daha sözleşme yapılacak.

Galatasaray'ın orta saha kombinasyonlarında sık sık kendine yer bulan Ömer Bayram, kısa sürede takımın vazgeçilmezi haline geldi. Başarılı futbolu ile teknik direktör Fatih Terim'in, istekli oyunuyla da taraftarın gözüne giren Ömer Bayram ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Ömer Bayram'ın maaşına da 3 katı zam yapılması planlanıyor.

ömer bayram

SEZON SONU MASAYA OTURULACAK

Sarı-kırmızılı takımın yönetimi, bu sezon oynadığı 22 lig maçında 10 asist yapan ve 12 gol pası bulunan Başakşehirli Edin Visca'nın hemen arkasında yer alan Ömer Bayram ile sezon sonunda masaya oturmayı planlıyor.

3 YILLIK SÖZLEŞME

Galatasaray yönetimi, performansından bir hayli memnun olduğu Ömer Bayram'a 3 yıllık sözleşme teklif edecek. Ömer Bayram'ın teklifi kabul etmesi durumunda futbolcu, 2024 yılına kadar sarı-kırmızılı formayı terletecek.

3 KATI MAAŞ

 Milliyet'te yer alan habere göre, Ömer'in ücretine de yine teknik kadronun bilgisi ve onayı ile ciddi bir zam yapılacak. Sarı-kırmızılılarda ilk 11'in vazgeçilmez isimlerinden biri olan ve 400 bin euro (2 milyon 930 bin TL) ile takımda en az kazanan isim olan Ömer Bayram'a 3 katı zam yapılacak.

Yorumlar
Günün Manşetleri