SPOR

Ortak hayalimiz final olsun

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, EURO 2020 grup maçları hakkında, "6 puan ile çıkacağımızı düşünüyorum." dedi.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2020 Avrupa Şampiyonası'ndaki (EURO 2020) hedeflerine ilişkin, "Gruptan mı çıkarız ne yaparız bilmiyorum ama keşke final oynasak. Bunu hayal ediyorum. Bunu herkes istiyor. Ortak hayalimiz bu olsun." dedi.

Şenol Güneş, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde, EURO 2020 Elemeleri süreci ve şampiyonadaki hedeflerine ilişkin basın toplantısı düzenledi. Güneş'in yanında, yardımcı antrenörleri Bayram Bektaş ve Şeref Çiçek de yer aldı.

HEDEF BÜYÜK

EURO 2020'ye katılım sürecini anlatan video gösterimiyle başlayan toplantıda Güneş, sözlerine medya mensuplarına teşekkür ederek başlayan Güneş,, "Birlikte yola çıktık, 'milli takım ortak değerimiz' dedik. Birlikte hayal ettik, çalıştık ve başardık. Bir kez daha anladım, her sonuç bir başlangıç oluyor. Başlarken Antalya'da kalabalık vardı, şimdi bitişte yine kalabalık var. Bugün bir sonucu paylaşmak için buradayız ama yeni bir başlangıç olacağını da düşünüyorum." diye konuştu.

Milli takımın iyi bir oyuncu grubuna sahip olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, şöyle devam etti:

"Ülkemizin tepesinde Sayın Cumhurbaşkanı'mızdan en uzak köşedeki bireyin sevgisi, samimiyeti sebebiyle herkese teşekkür ediyorum. Martta Yıldırım Demirören yönetiminde göreve başladık, şimdi Nihat Özdemir yönetimi ile beraberiz. Daha önceki yönetime bana bu görevi verdikleri için teşekkür ediyorum. İki görevi yapmama konusunda da sonuç iyi olunca insanların hata yaptığını düşünüyorum. İlke olarak aynı yerdeyim. Prensiplerime ters gelse bile kabul ettim. Her şeye rağmen o günkü Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a da teşekkür ederim. Kendisi bana yardımcı olacağını söyledi. Teşekkürlerimiz çok geniş, herkes bu teşekkürü fazlasıyla hak ediyor."

Yorumlar
Günün Manşetleri