SPOR

Ozan Tufan'dan G.Saraylıları sinirlendirecek sözler!

Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki kaptanı Ozan Tufan 22 Aralık 1999'dan bu yana evinde Galatasaray'a kaybetmeyen Fenerbahçe'nin kaptanı olarak zafer sözü verdi.

Fenerbahçe, Kadıköy'de yeni bir Galatasaray zaferi kazanarak şampiyonluk yarışına tutunma hedefinde.

Galibiyete hasret kaldığı son üç haftada kaybettiği 8 puanla 6. sıraya kadar gerileyen sarı-lacivertliler umudunu derbiye bağladı.

Kadıköy'deki son Galatasaray galibiyetinde sarı-kırmızılı formayla mücadele eden Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, takım arkadaşlarıyla yaptığı konuşmada "Camia bizden zafer bekliyor. Beraberliğe dahi tahammülümüzün olmadığı bu dönemde aksi düşünülemez" sözleriyle "Gelenek devam edecek" vurgusu yaptı.

Ozan Tufan ise "Kadıköy'deki Galatasaray derbilerinde değişmeyen bir gerçek var. Pazar günü de bir değişiklik olmayacak" ifadesiyle camiaya galibiyet sözü verdi.

ŞÖLENİ KAÇIRMAYIN

Sakatlığı sebebiyle dev maçta forma giyemeyecek olan Emre Belözoğlu, Kadıköy'deki Galatasaray maçlarının önemini takım arkadaşlarına anlatırken, genç kaptan Ozan Tufan "Bizim en önemli gücümüz taraftarımız. Bizi desteklemeye gelsinler. Onlar yanımızda olduğunda aşamayacağımız engel yok" ifadesiyle tribünleri şölene davet etti.

Takım içindeki konuşmalara kariyerinde derbi mağlubiyeti olmayan eski kaptan yeni antrenör Volkan Demirel de destek verdi. Tecrübelerini ve anılarını futbolcularla paylaşan Volkan "Galatasaray maçları bizim bayramımızdır. Kadıköy'de yaşanacak bir zafer sadece bizim şampiyonluk yarışındaki iddiamızı artırmaz aynı zamanda rakiplerimizin de moralini bozar. Bu maçta galibiyet üç puandan çok daha fazlası anlamına gelir. Önümüz açılır" diyerek takıma moral aşıladı.

Yorumlar
Günün Manşetleri