SPOR

PSG'de Kylian Mbappe krizi

Paris St Germain Montpellier ile maçta 68. dakika da oyundan alındığı için tepki gösteren Kylian Mbappe ile teknik direktörü Tuchel tartıştı.

Başkent ekibinin dün Parc des Princes'te Montpellier'i konuk ettiği ve 5-0'lık net bir skorla galip geldiği karşılaşmaya oyundan alınan Kylian Mbappe'nin teknik direktör Thomas Tuchel'e verdiği reaksiyon damga vurdu.


PSG'nin 4. golünün altına imzasını atan ve rakip kaleci Dimitry Bertaud'un oyundan atılmasında da pay sahibi olan Fransız yıldız, 68. dakikada hakem oyuncu değişikliği için maçı durdurduğunda tabelada kendi numarasını görünce sinirlendi.


Kenara gelene kadar söylenmeye devam eden 21 yaşındaki oyuncu, yedek kulübesindeki yerine geçtikten sonra da bu tutumunu devam ettirdi.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tuchel, "Burada teknik direktör benim, birinin kimin oyundan çıkıp kimin oyuna gireceğine karar vermesi gerekiyor, o kişi de benim. Kylian çok akıllı, ne yaptığının farkında. Oyundan alınmak hoşuna gitmiyor, bu kimsenin hoşuna gitmez. Bunlar güzel görüntüler değil, ancak bu tarz durumların yaşandığı tek kulüp biz değiliz. Hoş değil tabii, çünkü takımın motivasyonunu düşürecek konulara yol açabilir. Çok kötü. Sinirli değilim ancak üzgünüm, çünkü çok gereksizdi. Bunu neden yaptığımızı ona anlattım ve bu şekilde olmaya da devam edecek. Teknik konularda kararı her zaman ben vereceğim. Burada tenis oynamıyoruz, futbol oynuyoruz ve herkese saygı duymamız gerekiyor." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Günün Manşetleri