SPOR

Radamel Falcao seriye bağladı!

Galatasaray'da Kolombiyalı golcü Falcao'nun ligin ikinci yarısındaki yükselişi devam etti. Yıldız golcü Sivasspor maçını da boş geçmedi.

Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao’nun yükselişi durdurulamıyor.Ligde son maçlarda gol yollarında etkili olan Galatasaray'ın yıldız golcüsü Radamel Falcao, Sivasspor'u da boş geçmedi.

Falcao müsabakayı 1 gol, 1 asistle tamamladı. 34 yaşındaki futbolcu ligde son oynadığı 3 karşılaşmada 4 gol kaydederken, toplamda da 9 gole ulaştı. Kolombiyalı futbolcu, sarı-kırmızılıların ligdeki en golcü futbolcusu olarak yer alıyor. Falcao'nun Türkiye Kupası'nda da 1 golü bulunuyor.

Kolombiyalı futbolcu, sarı-kırmızılıların ligdeki en golcü futbolcusu olarak yer alıyor. Falcao'nun Türkiye Kupası'nda da 1 golü bulunuyor.

Sofiane Feghouli'den 100. maçında 1 gol, 1 asist

Galatasaray'da Cezayirli futbolcu Sofaine Feghouli, sarı-kırmızılı forma ile 100. resmi maçına çıktı.Feghouli, Sivas karşısında 1 gol, 1 de asistlik performans sergiledi.

30 yaşındaki futbolcu ligdeki 5. golünü kaydederken, 2. asistini de yapmış oldu. Cezayirli futbolcunun Türkiye Kupası’nda da 1 gol, 2 asisti bulunuyor.Sofiane Feghouli Galatasaray ile 2 Süper Lig, 1’er kez de TFF Süper Kupa ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşadı.

Yorumlar
Günün Manşetleri